Gebruikt Witgoed

Bas Witgoed reparatie en verkoop in Krommenie ruilt met grote regelmaat goede gebruikte apparaten en machines in.
De door ons aangeboden gebruikte witgoed appraten zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, gasfornuizen zijn alle door ons technisch nagekeken, schoongemaakt voordat ze door ons worden verkocht en worden. Bij aankoop van een gebruikt apparaat geven wij 3 maanden garantie als extra zekerheid.

Het aanbod gebruikt Witgoed zoals wasmachines, drogers en koelkasten zijn allemaal van goede kwaliteit en geschikt om nog een lange tijd probleemloos mee te gaan.

Aanbod gebruikt witgoed

De door aangeboden gebruikte apparaten zijn scherp geprijsd, zo variëren de prijzen tussen de € 75,00 en € 200,00.  In onze winkel in Krommenie is het aanbod gebruikt Witgoed aanwezig en is de voorraad sterk wisselend door de scherpe prijzen die wij kunnen hanteren.

Is u wasmachine, droger of koel- vriescombinatie plotseling stuk gegaan en komt een dure reparatie of grote uitgave u nu even niet goed uit? Waarom zou u dan geen goede gebruikte overwegen kom dan eens langs in onze winkel aan het Vlietsend 11a in Krommenie hier kunt u het de door ons beschikbare gebruikte apparaat rustig bekijken en in alle rust goed beoordelen.

Meenemen of laten bezorgen en aansluiten

Bent u zelf niet in staat om hem mee direct te nemen of aan te sluiten, ook dat is voor ons geen probleem onze service dienst plaats hem bij u thuis en sluit hem ook direct voor u aan. Al vanaf € 15,00 bezorgen en installeren wij het door u bij ons aangekochte gebruikte wasmachine, droger koel- vriescombinatie.

Bel mij terug

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht in onze website of vindt u het misschien prettiger vooraf telefonisch contact te hebben met één van onze medewerkers?

Vul uw gegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk gebeld door één van onze medewerkers.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.