Wij verkopen en repareren witgoed in Alkmaar

Bent u vanuit Alkmaar op zoek naar de beste zaak in witgoed in de omgeving? Kom dan eens langs bij Bas Witgoed in Krommenie of bezoek onze uitgebreide webshop. Wij verkopen al het witgoed dat u nodig heeft: een wasmachine, vaatwasser, koelkast, magnetron, keramisch fornuis, etc. Daarnaast kunt u apparaten bij ons laten repareren en witgoed onderdelen kopen. Dus woont u in Alkmaar? Kom dan gauw langs in onze winkel of webshop: wij kunnen u overal mee helpen!

Zoek niet verder in Alkmaar, koop uw witgoed bij ons!

Wilt u vanuit uw huis in Alkmaar een vaatwasser of gasfornuis van Bosch kopen? Of een magnetron van Inventum? We hebben onze hele uitgebreide witgoed-voorraad online staan. Onze webshop is zeer gebruiksvriendelijk, want u kunt op allerlei manieren zoeken. Weet u bijvoorbeeld wel dat u een inductiekookplaat wilt hebben, maar weet u niet zeker of we ook inbouwkookplaten verkopen? Zoek het op! Of wilt u een energiezuinige koelkast kopen? Zoek simpelweg op ‘koelkasten’ en filter vervolgens op Energieklasse. Wij zijn erkend dealer van vele witgoed merken, bijvoorbeeld Beko, AEG, Samsung en Whirlpool. Bestel dus gauw uw gasfornuis, koelkast of vriezer bij Bas Witgoed. Wij kunnen alles, mits op voorraad, dezelfde dag nog in Alkmaar komen plaatsen en aansluiten. Kunt u iets niet vinden in de webshop? Neem snel contact met ons op, dan bestellen wij het voor u. Vergeet ook niet te kijken in de categorie uitverkoop: wie weet kunt u zo wel heel voordelig een goede oven bij ons kopen!

Bas Witgoed: Ook voor witgoed reparatie en onderdelen

Heeft uw wasdroger ineens kuren? Of is hij er helemaal mee opgehouden? Maak dan gebruik van onze reparatieservice. Bel ons of gebruik ons contactformulier. Wie weet komen wij dan dezelfde dag nog langs in Alkmaar! Is de machine niet zo snel weer gemaakt? Vraag dan of u een wasdroger van ons kunt lenen. Wat biedt onze reparatieservice u verder nog? Wij:

  • Reparatie mogelijk binnen 1 werkdag!
  • Onderzoekskosten slechts €65,00 dit is inclusief voorrijkosten en diagnose stellen en
    reparaties in de eerste 30 minuten daarna €13,75 per kwartier.
  • Onderzoekskosten zijn exclusief onderdelen.
  • Snelle en betaalbare reparatie,
  • Prijsopgaaf vooraf,
  • Wij Geven 2 maanden garantie op de reparatie

Moet er een onderdeel worden vervangen? Wij verkopen miljoenen witgoed onderdelen van merken zoals Miele, Bosch en Siemens. Heeft een reparatie van uw wasmachine of droger geen zin meer? Wie weet kopen wij hem dan wel van u! Zo kunt u voordelig een nieuwe machine uitzoeken bij Bas Witgoed.

Wij zijn dé zaak voor witgoed in Alkmaar

Zoek niet langer naar een zaak voor witgoed bij u in de buurt. Wij hebben een uitgebreid assortiment, verkopen vele merken en kunnen u ook helpen met een witgoed reparatie en onderdelen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 075-6229692, mail naar info@baswitgoed.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn de meest complete witgoedzaak in Alkmaar!