Kom bij ons uw gewenste wasmachine of droger kopen

Overweegt u een nieuwe wasmachine te kopen? Neem dan een kijkje in de ruime webshop van Bas Witgoed. Of laat onze specialisten eerst even controleren of een grondige wasmachine reparatie misschien nog het verschil kan maken. Is een nieuw exemplaar toch echt nodig? Bij ons vindt u verschillende modellen van bewezen merken en voor mooie prijzen. Ontdek snel of er een wasmachine tussen staat die aan al uw wensen voldoet.

Ontdek de eigenschappen van elke wasmachine

Via onze webshop belandt u in slechts enkele klikken bij de selectie wasmachines die perfect aansluiten op uw wensen. Bepaal eerst of u een inbouw of vrijstaande wasmachine wilt kopen. Kies vervolgens eventueel een bepaald merk. Wij zijn erkend dealer van onder andere Indesit, Pelgrim en Samsung. Vervolgens mag u aangeven welk energielabel uw nieuwe machine moet dragen. Wij hebben machines met energielabel A tot en met A+++. U maakt dus hoe dan ook een energiezuinige keuze! Kies vervolgens een bepaald toerental en een vulgewicht. Lees van de overgebleven wasmachines de beschrijvingen en u heeft uw ideale machine gevonden!

Toch liever een persoonlijk advies?

Wilt u liever persoonlijk advies en de wasmachine eens grondig bekijken en aanraken, dan bent u van harte welkom in onze winkel aan het Vlietsend 11a in Krommenie. In onze winkel staan de meest populaire machine opgesteld om te bekijken aan te raken, al uw  vragen kunnen wij direct beantwoorden, en u adviseren welke machine in uw geval het beste bij u aansluit. Besluit u tijdens een bezoek aan de winkel om een wasmachine te kopen, dan kunnen wij deze in de regel nog dezelfde dag bij u bezorgen een aansluiten.
Onze winkel is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van  9.00 tot 17.00. Parkeren is bij ons geen probleem!

Laat ons langskomen voor een wasmachine reparatie

Soms is het niet altijd nodig een nieuwe wasmachine te kopen. Een vakkundige reparatie kan soms al voldoende zijn. Gaat uw wasmachine of droger kapot? Stinkt uw was na een wasbeurt of blijft er water in de trommel achter? Of komt de was nat uit de droger? Wij helpen u graag. Door onze ruime ervaring en brede vakkennis, zijn wij in staat snel vast te stellen wat de oorzaak van het defect aan de wasmachine of droger is. Wij trachten het probleem in één dag voor u op te lossen. Lukt ons dit niet? Dan stellen wij altijd een vervangend machine voor u beschikbaar om te lenen. Kortom, laat ons langskomen voor een reparatie. Dat kan u vele kosten schelen!

Voordelen als u kiest voor een wasmachine reparatie

Als wij uw wasmachine of droger mogen repareren dan:

  • Rekenen wij geen voorrijkosten
  • Verzorgen we de reparatie al in één dag
  • Geven we een heldere prijsopgave vooraf
  • Hanteren we korte lijnen en een prima service
  • Geven we twee maanden garantie op de uitgevoerde reparatie

Is uw wasmachine of droger volledig afgeschreven? Bezoek dan onze winkel in Krommenie en neem vooraf een kijkje in onze webshop voor een nieuw wasmachine of droger die aansluit op uw wensen! Wij adviseren u graag.

Uw nieuwe wasmachine kopen doet u bij ons

Is het tijd om een nieuwe wasmachine te kopen? Of kan uw huidige wasdroger met een reparatie nog gered worden? Koop direct uw gewenste machine of neem contact met ons op via 075-6229692, info@baswitgoed.nl of laat een bericht op ons online contactformulier achter. Uw nieuwe wasmachine vindt u bij ons!