Wij zijn dé witgoedspeciaalzaak in Purmerend en omstreken

Bent u vanuit Purmerend op zoek naar de beste witgoedzaak in de omgeving? Dan kunt u op twee manieren bij ons langskomen: in onze winkel of in onze webshop. Waar u ook voor kiest, u zult versteld staan van ons assortiment. Wij verkopen vaatwassers, koelkasten, keramische fornuizen, magnetrons, etc. Daarnaast kunt u witgoed bij ons laten repareren en witgoed onderdelen kopen. Dus woont u in Purmerend? Kom dan gauw langs bij Bas Witgoed!

Zoek niet verder in Purmerend, bij ons vindt u uw ideale koelkast

Wist u dat wij onze hele voorraad witgoed online hebben staan? Zo ziet u heel snel of er een vaatwasser of magnetron voor u bij zit. Wij verkopen allerlei merken, bijvoorbeeld Inventum, Bosch, Miele of Bauknecht. Onze webshop is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt zoeken op merk, energieklasse, toerental en nog veel meer. Zo weet u heel snel welk keramisch fornuis het beste past in uw keuken. Heeft u uw ideale apparaat gevonden? Bestel gauw en dan plaatsen wij het binnen 24 uur bij u thuis in Purmerend. Kunt u een bepaald model niet vinden? Geef het aan ons door, dan bestellen wij het voor u. Vergeet u ook niet de categorie uitverkoop? Daar staan namelijk vaak hele mooie aanbiedingen!

Bas Witgoed: Ook voor witgoed reparatie en onderdelen

Maakt uw wasdroger ineens gekke geluiden? Of sluit uw ovendeur niet meer goed? Maak dan gebruik van de reparatieservice van Bas Witgoed. Voor u het weet staan wij bij u in Purmerend op de stoep. Gaat de reparatie toch wat langer duren? Wie weet kunt u dan een apparaat bij ons lenen. Wat zijn de voordelen van onze witgoed reparatie? Wij:

Purmerend

  • Rekenen geen voorrijkosten
  • Geven u vooraf een prijsopgaaf
  • Geven u 2 maanden garantie op de reparatie
  • Komen eventueel uw apparaat in Purmerend ophalen

Wist u dat wij ook miljoenen witgoed onderdelen verkopen? Wij streven ernaar van zoveel mogelijk merken onderdelen te verkopen. Om een aantal merken te noemen: Siemens, Miele, Bauknecht, Pelgrim en Etna. Heeft een reparatie van uw wasdroger of oven toch geen zin meer? Niet getreurd, wie weet kopen wij hem wel van u!

Wij zijn de specialist in witgoed in Purmerend

Bas Witgoed denkt overal aan als het om witgoed gaat. Dus kom gauw langs bij onze winkel of webshop! Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 075-6229692, stuur een email naar info@baswitgoed.nl of vul ons online contactformulier in. Of het nu gaat om witgoed reparatie, onderdelen of om de beste nieuwe koelkast: wij zijn de witgoedspecialist in Purmerend!